Post by cublelitemde on Feb 7, 2022 7:23:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Line Color 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Line Color 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code nieograniczona liczba punktów ▞▞▞
▞▞▞ Line Color 3D 2022 version ▞▞▞
Superrrr oszałamiający mi się podoba, dzięki za stworzenie gry będziesz na wysokiej pozycji
Poziomy są zbyt trudne, bo jeśli pudełko dotknie czegokolwiek, ulegnie awarii
Aby głupie ch..j z tym
najgorsza gra ewer
Zamierzam go zainstalować. Widziałem ich najbardziej pozytywne recenzje, więc widziałem również punkt krytyczny, ale wiele z nich jest pozytywnych. Myślę, że musi być fajnie, ale też myślę o reklamach ze względu na krytyczne punkty. Dziękuję wszystkim za recenzje. Niedługo napiszę swoją recenzję również po zagraniu w grę. Daję 1 gwiazdkę tej grze z powodu pozytywnych opinii. Niedługo edytuję recenzję po zagraniu w grę. Obyś polubił moją recenzję. Pełna nadziei.
Ta gra była fantastyczna, ale każdy poziom wracał i wracał, na przykład poziom 230 i 303 były takie same i wiele poziomów jest takich samych i dlatego oceniam to, ponieważ jesteś w błędzie na poziomie i jakiś inny poziom powraca w grze ok przez
Podoba mi się ta gra, jak kolor linii 3D, jest zabawna i esy, a samtime jest dla mnie trudna olsow
Ta gra była cudowna, było wiele poziomów Tuff, ale udało mi się Wygrałem tę grę, teraz moi przyjaciele również ją uwielbiają
najwolniejsza gra i dużo dodatków
To niesamowita aplikacja 🤩🥳Z pewnością polecam!!
Fajna gra ale od 1do10 lewelu nie przegrałam
Straszne i denerwujące. To jedyne słowa, które opisują tę grę, jeśli mnie o to zapytasz. Próbuję ruszyć do przodu w wirujące przeszkody i przegrywam. Chcę dać temu 0 gwiazdek. Ale poza tym oddałbym trochę uznania deweloperom i artystom, ponieważ uwielbiam to, jak wszystko wygląda i mam kilka rad! Twórz rysunki niektórych rzeczy i pozwól graczowi zobaczyć rysunek, który wykonali!
Gra suuperowa i nie mam zaztrzeżeń
Bardzo kocham tę grę, to moja ulubiona gra ze wszystkich, to moja ulubiona gra
To bardzo ciekawa gra 🎮 Świetnie się bawiłam 😄 jest niesamowita 👏 i 👍 świetna.
Line Color 3D 休閒 iqzx
długa reklama po każdym poziomie to za dużo. nie bądź taki chciwy.
Ta gra jest super. Polecam ją. Jest troszeczkę za dużo reklam. Czasami to bardzo przeszkadza. Gdyby nie to, to ta gra jest ekstra. 🎓.
L gaj b.d....nmm
Line Color 3D 休閒 iqzx
Line Color 3D عمومی suk
Fajna
bradzo wciągająca gra
Fajna gierka po jakimś czasie jak w każdym się nudzi a jest super👍
Line Color 3D ง่ายๆ ffak
To trudna, ale dobra gra. Dla mnie poziom 2 to verrrrrrrrrrrrrryyyyyyyyyy!!!!! Trudny
£u¢k?!ng gra .... zbyt wiele reklam. Ciekawe, kiedy oglądałem reklamę tej gry. po pobraniu go irytowało mnie .... to ogromny brak reklam. co 15-30 sekund jedno ogłoszenie. 30 sekund. po przejściu 6 poziomu odinstalowałem go. zalecenie: jeśli chcesz oglądać tylko reklamy zamiast grać w tę grę, zainstaluj ją. będziesz cieszyć się pakietami reklam co 10-15 sekund
ta gra jest głupiaa
Był bym w stanie dać więcej gwiazdek, gdyby nie natłok reklam... Rozumiem, że chcecie zarobić jak najwięcej klienta, ale nie kosztem nerwów. W razie niepowodzenia dają mi wybór: reklamę i grę dalej; albo nie oglądaj reklamy, nie graj dalej ale i tak narzucaj reklamę!!! Nie mówiąc o tym, że po każdym przebytym poziomie oczywiście jest??? REKLAMA!!! Jak dla mnie jest to całkowity brak szacunku dla klienta...
Za dużo wymuszonych reklam.
mi sie nie podoba
Dostaję szału przez irytujące reklamy, które zajmują cały ekran bez przycisków wyjścia.
Line Color 3D ง่ายๆ ffak
fajna gierka ale trochę nudna!
WorldCraft: 3D Block Craft Dobrodružné uwxd
Zniknęłam, że zniknęłam, sądziłam, że będzie w innej firmie
Super polecam.
Jeszcze nie ściągnełam xD🎮📱💻
Fajna gra polecam
Dałam 3 bo reklamy, które nie da sie gier są za długie i określone godziny znikają ale jak dojedziesz do naprzykładu na i jest sie w auu przez uznajmy 4 do zabicia nudy fajna tylko jeszcze powiem że te reklamy naprawde irytują
Ta reklama wasza z psem i kotem zalecacie, że psy pfu a koty najlepsze na świecie
30 sekund gry, a następnie 30 sekund reklam. Powtarzać.
To tak zła gra, że lepiej jest zainstalować gry na lazur, że jestem bardzo zły on-line kolor 3D 🙁😣😓😞🤬😩🥺 nie ma reklam, ale nie ma tak wielu stoperów w tej grze
Podoba mi się, ale proszę nie poddawaj się
Nieźle:-)
Ta gra jest fajna ale denerwuje :-h (o)
Tak dobrze !!! Kocham to. Ale nie miał dobrej grafiki. To jednocześnie dobre i nudne.
dobry
Dobra gra jest okej, ale jest jedno ale powinno być troszkę mniej reklam bo rozumiem, że chcecie zarobić, ale dla klienta..! Chyba nie zgadnie co jest w tym nie fajne. Co REKLAMA!!!
Tytuł gry chciałbym nadać "gra reklamowa".
Line Color 3D 休閒 iqzx
Ogólnie super ale za dużo reklam... Moglibyście coś zrobić aby ich nie było. Albo jak już to żeby było ich mniej. Tak to wy sobie tylko gre psujecie wiele osób jezeli widzą tak duzo reklam to od razu pierwszy i tyle po waszej grze ja nie chcę wyłączać neta wiec coś wymyślcie.
Ta gra jest całkiem fajna👍🦄